Contact en routebeschrijving

Joke Vos

Instituut Eenheid

Joke Vos
Heide 39
6042 LN Roermond

Mobiel: 06 – 44539438
E-mail: eenheid@home.nl

Henk Vos

Nature Sana

Henk Vos
Heide 39
6042 LN Roermond

Mobiel: 06 – 44195487
E-mail: henkvs@live.nl

Vanuit de richting Venlo:

Volg de A73 tot Roermond en neem afslag 19. Bij verkeerslichten rechts afslaan. Daarna bij de verkeerslichten links afslaan. Aan het einde van de afslag rechts de Wirosingel op. Bij de eerste rotonde rechtdoor. Aan de linkerkant zie je Intratuin, de Gamma en de Praxis liggen. Bij de volgende rotonde ga je linksaf, driekwart rond. Je steekt de A73 over en gaat dan linksaf. Draai met de bocht mee en neem voor het viaduct de afslag naar rechts, dit is Maalbroek. Rij het dorp in en neem in het dorp de tweede afslag rechts. Dit is de Dorpsstraat. Rij deze door totdat je aan de rechterkant restaurant De Ridder van Asenrode ziet liggen. Iets verder op het kruispunt ga je linksaf. Dit is de Duiperweg. Deze blijf je ongeveer 500 meter volgen. Aan de linkerkant ligt een wit huis met drie grote bomen en een parkeerplaats. Je bent op de plaats van bestemming.

Vanuit zuidelijke richting:

Als je Roermond binnenrijdt op de A73 neem je de afslag Düsseldorf. Dan rechtsaf en bij Esso tankstation de afslag nemen. Volg hier de borden Asenray. Neem de eerste afslag links, dit is de Maalderstraat. Blijf deze volgen en je komt vanzelf op de Dorpsstraat. Verder zie boven.

Vanuit richting Weert/Eindhoven:

Je komt over de maasbrug Roermond binnen. Hier zijn de eerste verkeerslichten. Rechtdoor rijden en bij de tweede rechtdoor. Blijf steeds rechtdoor rijden richting Düsseldorf. Bij Esso tankstation de afslag nemen. Volg de borden Asenray. Verder zie hierboven.

Copyright © 2024 Instituut Eenheid & Nature Sana. All rights reserved.

Powered by: WordPress & Nikla.