Ankh therapie

De Ankh is een krachtig therapeutisch instrument waarmee je snel en effectief blokkades en onbalans in de chakra’s en meridianen kunt oplossen. Negatieve energie en oude pijn worden weggenomen. Oude problemen worden opgelost, zodat je weer helder in het hier en nu kunt functioneren. Verder ondersteunt de Ankh therapie alle andere vormen van therapie.

In de Egyptische tijd werkten zowel de farao’s als de Hoge Priesters al therapeutisch met de Ankh. De Ankh wordt ook wel de levensstaf genoemd.
Door de vorm en het geleidend materiaal kent de Ankh een plus- en een minpool, waardoor er “negatieve” energieën kunnen worden uitgetrokken en “positieve” energieën kunnen worden ingestraald.
Door de kosmische verbinding en de uitstekende geleiding is de Ankh aanzienlijk krachtiger dan andere instrumenten/methoden.
Met de Ankh wordt via de chakra’s, meridianen en/of via organen gewerkt.
De Ankh kan gebruikt worden bij een geblokkeerd chakra, voor meridiaan behandeling (schoonmaken en balans herstellen), bij geestelijke belasting (beperkende gedachten, overtuigingen, concepten), bij pijnklachten, spanningsklachten, stofwisselingsproblemen, nek- en schouder problemen, nierproblemen etc.

Tarieven: € 85,00 per consult

Instituut Eenheid

Deze behandeling wordt gegeven door Joke Vos

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met:

Joke Vos
Mobiel: 064539438
E-mail: eenheid@home.nl

Nature Sana

Deze behandeling wordt gegeven door Henk Vos

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met: 

Henk Vos
Mobiel: 06 – 44195487
E-mail: henkvs@live.nl

Copyright © 2024 Instituut Eenheid & Nature Sana. All rights reserved.

Powered by: WordPress & Nikla.