Van harte welkom op onze website.

Je kunt hier informatie vinden over wat wij, Joke en Henk Vos, je kunnen bieden op zowel therapeutisch gebied als op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Wij nodigen je uit om je verder te verdiepen in de mogelijkheden die wij je kunnen aanreiken. Indien er vragen zijn, horen wij dat graag.

Mijn naam is Joke Vos.

Ik werk als therapeute voor zowel kinderen als voor volwassenen in de praktijk Instituut Eenheid. Ik doe dit samen met Henk Vos.

Je kunt bij mij terecht met psychische en/of fysieke klachten zoals angsten/faalangst, agressie, irritatie, geestelijke vermoeidheid, hartkloppingen, hoofdpijn, buikpijn, huidklachten, rugpijn, enz.

Ik kan je ondersteunen in het omgaan met je hooggevoeligheid.

Afstemming op de cliënt is een van mijn kwaliteiten.

Ik maak veelal gebruik van Neuropsyrurgie.

 

Mijn naam is Henk Vos.

Ik werk als natuurgeneeskundig therapeut in de praktijk, samen met Joke Vos.

Je kunt bij mij terecht voor de meest uiteenlopende fysieke klachten zoals allergieën, (voedsel)intoleranties, buikklachten, luchtwegaandoeningen, eczeem, moeheid, hyperactief gedrag, hooikoorts, klachten van het bewegingsapparaat, maar ook met psychische problemen.

Door de nauwe samenwerking van ons beiden, kunnen we heel veel bieden op therapeutisch vlak, zowel fysiek als psychisch.

Door het doen van een gezondheidscheck (meting met Merid en polsdiagnostiek) en het uitleggen van de meetgegevens kan ik adviseren welke vervolgstappen raadzaam zijn. Dit kan zowel bij Joke of bij mij zijn.

Copyright © 2024 Instituut Eenheid & Nature Sana. All rights reserved.

Powered by: WordPress & Nikla.